לכבוד ‘יום הגלידה’ לארוחת בוקר: מתכון מושלם וטעים לפנקייק גלידה
מידי שנה - לפי מסורת שהחלה בארה"ב בשנות ה-60 - מציינים את 'יום הגלידה' לארוחת בוקר • בן & ג'ריס ישראל עם מתכון המשדרג את ארוחת הבוקר עם פנקייק ייחודי • המתכון פשוט להכנה וכולל אפשרויות מגוונות להגשה

המצרכים (להכנת 10 פנקייקים):
חמישה כוכבים: חופשת פסח שעוד לא הייתה אף פעם במגזר החרדי
2 ביצים
פיינט של גלידת בן & ג ’ריס בכל טעם שאוהבים
50 גרם חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
1.5 כוסות קמח תופח
תרסיס שמן
אופן ההכנה (15 דקות):
1. מניחים בקערה את הביצים, גלידת בן & ג’ריס, חמאה ותמצית וניל וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה.
2. מוסיפים את הקמח התופח ומקפלים את הבלילה, תוך כדי הוספה.
3. מחממים מחבת ומשמנים מעט.
4. עם המצקת יוצקים את הבלילה אל המחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות קטנות.
5. הופכים את הפנקייק לצד השני עד הזהבה ומוציאים לצלחת.
6. חוזרים על הפעולות עם שאר הבלילה עד לסיומה.
מוזמנים להגיש עם סירופ מייפל, חמאת בוטנים, גלידה או כל תוספת אהובה אחרת לבחירתכם.
תגובות
אין תגובות