מתכון חגיגי לחג הסוכות: צלעות טלה עם רימונים, תאנים ושמן זית

יוני גרין
13 באוקטובר 2024    אין תגובות
A plate of ribs with pomegranate and parsley on top
צילום: 
יחצ

רכיבים: (5-6 סועדים)

10 צלעות טלה
2 כפות נענע יבשה
1 כוס שמן זית
10 שיני שום
3 ענפים של אורגנו
10 תאנים
2 כפות גרעיני רימון
6 קישואים
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

• מחממים במחבת שמן זית ואחרי שהמחבת חמה מכניסים למחבת את השום והאורגנו עם הנענע.
• מערבבים את השמן עם השום והאורגנו ומורחים היטב על הצלעות.
• צולים את הצלעות על מחבת חמה עד להשחמה מלאה מכל צד.
• במחבת נוספת, צולים במקביל את התאנים והקישואים החתוכים.
• כשהצלעות מוכנות, מסדרים עליהן את התאנים והקישואים ושופכים את שארית הרוטב של השמן והשום עם האורגנו, מפזרים את גרעיני הרימון ובוזקים מעט לימון לטעם.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram