מתכון להכנת עוף ותפודים בשקית קוקי:
מצרכים ל- 3-4 מנות:
3 כרעיים מחולקות
1/3 כוס קטשופ
2 כפות חרדל דיז’ון גרגירים
2-3 כפות שמן זית
1/4 כוס סויה
קורט מלח
1 כפית אורגנו מיובש
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 פלפל שאטה מיובש
4-5 שיני שום ללא קליפה, שלמים
ענפי טימין
1 שקית תפודים ( 700 ג׳) עם הקליפה ( קטנים שלמים/ גדולים חצויים)
אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-190 מעלות.
• מניחים שקית קוקי מעל תבנית אפייה.
• מכניסים לשקית תפודים ומעליהם את חלקי העוף.
• בקערית מערבבים את הקטשופ, חרדל, סויה, שמן זית ואת התבלינים.
• מוסיפים לשקית את התערובת, מוסיפים שום וענפי טימין.
• סוגרים את השקית לפי ההוראות על האריזה. בעזרת הידיים מערבבים היטב את השקית (כך שכל חומרי הגלם יעטפו במרינדה).
• מכניסים לתנור וצולים כשעה ורבע, עד שהעוף עשוי ומוכן לאכילה (בודקים ריכוך ומידת עשייה) והתפודים התרככו.
• מוצאים מהתנור, פותחים בזהירות את השקית מעבירים לצלחת מרכזית ומגישים.
—
מותג קוקי משיק שקיות לצלייה עם הסוגר החכם, שקיות הצלייה החדשות מעניקות מקסימום עסיסיות וטעם למנות, בישול אסתטי ונקי, וחסכון בכלים מלוכלכים.