מתכון להכנת ארוחה משפחתית מהירה: עוף ותפודים במרינדה מתקתקה

יוני גרין
11 בספטמבר 2024    אין תגובות
צילום: 
סטודיו ענת ואנטולי

מתכון להכנת עוף ותפודים בשקית קוקי:

מצרכים ל- 3-4 מנות:

3 כרעיים מחולקות
1/3 כוס קטשופ
2 כפות חרדל דיז’ון גרגירים
2-3 כפות שמן זית
1/4 כוס סויה
קורט מלח
1 כפית אורגנו מיובש
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 פלפל שאטה מיובש
4-5 שיני שום ללא קליפה, שלמים
ענפי טימין
1 שקית תפודים ( 700 ג׳) עם הקליפה ( קטנים שלמים/ גדולים חצויים)

אופן הכנה:

• מחממים תנור ל-190 מעלות.

• מניחים שקית קוקי מעל תבנית אפייה.

• מכניסים לשקית תפודים ומעליהם את חלקי העוף.

• בקערית מערבבים את הקטשופ, חרדל, סויה, שמן זית ואת התבלינים.

• מוסיפים לשקית את התערובת, מוסיפים שום וענפי טימין.

• סוגרים את השקית לפי ההוראות על האריזה. בעזרת הידיים מערבבים היטב את השקית (כך שכל חומרי הגלם יעטפו במרינדה).

• מכניסים לתנור וצולים כשעה ורבע, עד שהעוף עשוי ומוכן לאכילה (בודקים ריכוך ומידת עשייה) והתפודים התרככו.

• מוצאים מהתנור, פותחים בזהירות את השקית מעבירים לצלחת מרכזית ומגישים.

---
מותג קוקי משיק שקיות לצלייה עם הסוגר החכם, שקיות הצלייה החדשות מעניקות מקסימום עסיסיות וטעם למנות, בישול אסתטי ונקי, וחסכון בכלים מלוכלכים.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram