לא צריך לצאת למסעדה תאילנדית: מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים

יעל חן
|
כ"ב אב התשפ"ד / 26.08.2024 14:15
רוצים  לאכול מנה טעימה ומושלמת? המותג הקולינרי ‘מאסטר שף’ חולק מתכון קל, מהיר להכנה וטעים במיוחד של נודלס וטופו מוקפצים להכנה בבית

מצרכים ל-4 מנות:

1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף
1 חבילת טופו חתוך לקוביות
3 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה מאסטר שף
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
2 כפות טריאקי מאסטר שף
2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 כוס רצועות דקות של כרוב
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
אופציונלי: אפונה ירוקה/ תירס / נבטים

אופן ההכנה:

1. משרים את הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.
2. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה
3. בווק גדול מחממים שמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הירקות ומקפיצים ביחד עוד 2-3 דקות על אש גבוהה.
4. מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ’ילי מתוק. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים ביחד עוד כמה דקות
5. להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.