לא צריך לצאת למסעדה תאילנדית: מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים

רוצים  לאכול מנה טעימה ומושלמת? המותג הקולינרי 'מאסטר שף' חולק מתכון קל, מהיר להכנה וטעים במיוחד של נודלס וטופו מוקפצים להכנה בבית
יעל חן
כ"ב אב התשפ"ד / 26.08.2024 14:15

מצרכים ל-4 מנות:

1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף
1 חבילת טופו חתוך לקוביות
3 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה מאסטר שף
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
2 כפות טריאקי מאסטר שף
2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 כוס רצועות דקות של כרוב
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
אופציונלי: אפונה ירוקה/ תירס / נבטים

אופן ההכנה:

1. משרים את הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.
2. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה
3. בווק גדול מחממים שמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הירקות ומקפיצים ביחד עוד 2-3 דקות על אש גבוהה.
4. מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ’ילי מתוק. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים ביחד עוד כמה דקות
5. להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות