סלט עלים קריספי עם פירות העונה? כרוב אסייתי? • מתכונים לסלטי קיץ

יעל חן
|
כ' תמוז התשפ"ד / 26.07.2024 10:29
ניר דביר, שף מתחמי הכנסים והאירועים לאגו בראשון לציון – עם מתכוני סלטי קיץ מרעננים, לארוחה קלילה בכל שעה של היום
סלט כרוב אסייתי

מצרכים:

1/2 כרוב בינוני לבן
1/2 כרוב בינוני סגול
1 יחידה כרוב סיני
פפאייה חתוכה לרצועות דקות
כוסברה
בוטנים קצוצים
צ׳ילי אדום קצוץ

לרוטב:

1/4 כוס רוטב סויה
3 כפות חומץ אורז או חומץ רגיל או מיץ לימון
4 כפות שמן שומשום
1 כפית מחית צ׳ילי
1 כף רוטב דגים
3 כפות גדושות דבש
שומשום שחור
שומשום לבן
בוטנים
כוסברה

דרך הכנה:

• חותכים את הכרוב ושאר הירקות לפרוסות דקות ומסדרים בקערה.

• לפני ההגשה: בסיר קטן מרתיחים את חומרי הרוטב ושופכים מעל. לשים את הכרוב עם הידיים, כדי להחדיר את הרוטב לכרוב. מפזרים מעל שומשום קלוי, שקולים במחבת יבשה ומפזרים מעל.

סלט עגבניות שרי ופלפל חריף

מצרכים:

עגבניות שרי שונות – אדומות, מנומרות, צהובות, ליקופן, תמר לב אדום
בצלי שאלוט
פלפל חריף ירוק קצוץ
עלי רוקט קצוצים
לרוטב:
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
2 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
1 ליים סחוט

דרך הכנה:

• חותכים את כל הירקות, בקערה נפרדת מערבבים את המצרכים לרוטב ובוזקים אותו על הסלט.

סלט עלים קריספי עם פירות העונה

מצרכים:

חסה לאליק (חצי חבילה עד חבילה תלוי בכמות שתרצו)
חסה רומית קריספית
עלי בייבי
ענבים
מלון
פקאן מסוכר
סלרי

לרוטב:

1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ ליים טרי (או מיץ לימון)
1 כף דבש
1 מנגו טרי
2 פסיפלורה טרייה
מלח, פלפל שחור

דרך הכנה:

• קורעים את החסה, הענבים לחצי, המלון לקוביות מערבבים בקערה, מוסיפים את הפקאנים המסוכרים.

•בצלוחית נפרדת מערבבים את מצרכי הרוטב: שמן זית, ליים, כף דבש, מלח ופלפל שחור, ולאחר מכן מוסיפים את המנגו והפסיפלורה. טוחנים הכל בבלנדר ביתי ומוסיפים לקערת הסלט הקייצי והמרענן.

מתחמי האירועים של רשת LAGO:

רשת LAGO הוקמה ב 2015 בבסיס המחשבה, להוביל סטנדרט חדש בעולם האירועים, האירוח והכנסים, המאפשר תפירה אישית לכל חלום; באחד הלוקיישנים היפים במרכז, בראשון לציון, על שפת אגם קסום מוקף צמחיית פרא, שוכן מרכז הכנסים והאירועים – LAGO, מקום ללא גבולות בו ניתן לברוא כל שאיפה, להוציא לפועל כל חלום ולצאת לכל הרפתקה.

הקומפלקס העצום בגודלו מכיל 3 מתחמי אירועים, לכל אחד מהם עיצוב ומאפיינים ייחודיים: Spirit – החלל של ספיריט מתפרש על שטח של 1600 מ”ר, מתנשא לגובה 7 מטרים ללא מפלסים ועמודים, ומיועד להעניק חוויה לכ-540 עד 2,500 אורחים; Soul – הבוטיקי, הביתי והאינטימי: מתחם בוטיק יפהפה לאירועי יוקרה עד 450 אורחים, הנפרש על 700 מ”ר של חלל אלגנטי ואינטימי, עם פינות לאונג’ חמימות מול האגם; ודואאה – הגן המודרני, על שפת אגם ציורי. בכל המתחם ניתן לקיים אירועים עד 4,500 איש.

LAGO כנסים ואירועים עסקיים בהתאמה אישית. כל הפקה היא עולם שלם של תכנים מרגשים, חווייתיים, בעלי אימפקט עוצמתי לכל הנוכחים. גם בעולם האירועים והכנסים העסקיים, אין סטנדרט יחיד, אלא נוכל לתפור אירוע למידות כל לקוח, על פי תקציב, קונספט וכל אשר תרצו. LAGO הביאו עמם תפיסה חדשנית, יוצאת דופן בעולם האירועים העסקיים, של שלושה מתחמים שונים המספקים את כל השירותים. חללים שניתן להתאים לכל סוגי הכנסים, מאירוע אינטימי ועד כנס, במסגרתו מתנהלים מספר אירועים במקביל.