מצרכים:
3 כוסות קמח שקדים / שקדים טחונים דק דק
2 חלבונים מביצה L
4 כפות סוכר
קורט מלח
הוראות הכנה:
• מחממים תנור ל-170 מעלות.
• במיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקצף תפוח ובהיר.
• מוסיפים קמח שקדים ומלח ומערבלים עד לכדי מרקם בצקי ודביק. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
• מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
• מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית. שומרים על רווחים בין עוגייה לעוגייה.
• אופים בתנור החם 15-20 דקות, העוגיות מוכנות כשהן זהובות באופן אחיד.
• מוציאים לצינון על השיש כ-20 דקות ומעבירים לכלי אטום.