עוגיות שקדים קלילות שיגרמו לכם לנשנש מהם כל החג • קל להכנה

שלמה בן חיים
21 באפריל 2024    אין תגובות
צילום: 
באדיבות

מצרכים:

3 כוסות קמח שקדים / שקדים טחונים דק דק
2 חלבונים מביצה L
4 כפות סוכר
קורט מלח

הוראות הכנה:

• מחממים תנור ל-170 מעלות.

• במיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקצף תפוח ובהיר.

• מוסיפים קמח שקדים ומלח ומערבלים עד לכדי מרקם בצקי ודביק. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר ל-20 דקות.

• מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

• מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית. שומרים על רווחים בין עוגייה לעוגייה.

• אופים בתנור החם 15-20 דקות, העוגיות מוכנות כשהן זהובות באופן אחיד.

• מוציאים לצינון על השיש כ-20 דקות ומעבירים לכלי אטום.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram