עוגיות שקדים קלילות שיגרמו לכם לנשנש מהם כל החג • קל להכנה

קמח שקדים, חלבונים, סוכר וקורט מלח: כל מה שאתם צריכים בשביל לחגוג את חג הפסח עם הממתק הזה • וזה קל להכין את הזהוב-זהוב הזה
שף אלימלך לוין
י"ג ניסן התשפ"ד / 21.04.2024 10:51

מצרכים:

3 כוסות קמח שקדים / שקדים טחונים דק דק
2 חלבונים מביצה L
4 כפות סוכר
קורט מלח

הוראות הכנה:

• מחממים תנור ל-170 מעלות.

• במיקסר מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקצף תפוח ובהיר.

• מוסיפים קמח שקדים ומלח ומערבלים עד לכדי מרקם בצקי ודביק. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר ל-20 דקות.

• מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

• מבצק העוגיות יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית. שומרים על רווחים בין עוגייה לעוגייה.

• אופים בתנור החם 15-20 דקות, העוגיות מוכנות כשהן זהובות באופן אחיד.

• מוציאים לצינון על השיש כ-20 דקות ומעבירים לכלי אטום.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות