רכיבים:
שמן קנולה/סויה- 100גרם
בצל קוביות – 300 גרם
שום פרוס – 50 גרם
סלרי קצוץ – 200 גרם
גזר קוביות – 300 גרם
דלעת קוביות גדולות – 500 גרם
חומוס שימורים – 2 קופסאות, מסונן ושטוף
פטרוזליה קצוצה – צרור
כוסברה קצוצה – צרור
מים 6 ליטר
מלח – 25 גרם
פלפל שחור – 5גרם
כורכום – 5 גרם
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הגזר והסלרי, מוסיפים את המים, דלעת, חומוס, מרתיחים ומבשלים
כשעה על אש בינונית עד ריכוך הגזר.
מוסיפים את התבלינים.
מוסיפים את הירוקים בסוף בישול.
טועמים, מתקנים טעם עם צריך.
להגיש עם כוסברה קצוצה.