מתכון להכנת מרק חורפי: חומוס דלעת עם נגיעות מהמטבח המרוקאי

 השף הראשי של קפה גרג, אלעד אמסלם, ממליץ על מרק מפנק לחורף: מרק חומוס דלעת, עם נגיעות המטבח המרוקאי •  מתפריט החורף החדש של גרג, שניתן להכין בבית והתוצאה מושלמת וטעימה
יעל חן
כ"ד כסלו התשפ"ד / 07.12.2023 13:26
רכיבים:

שמן קנולה/סויה- 100גרם

בצל קוביות – 300 גרם

שום פרוס – 50 גרם

סלרי קצוץ – 200 גרם

גזר קוביות – 300 גרם

דלעת קוביות גדולות – 500 גרם

חומוס שימורים – 2 קופסאות, מסונן ושטוף

פטרוזליה קצוצה – צרור

כוסברה קצוצה – צרור

מים 6 ליטר

מלח – 25 גרם

פלפל שחור – 5גרם

כורכום – 5 גרם

אופן ההכנה: 

מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הגזר והסלרי, מוסיפים את המים, דלעת, חומוס, מרתיחים ומבשלים

כשעה על אש בינונית עד ריכוך הגזר.

מוסיפים את התבלינים.

מוסיפים את הירוקים בסוף בישול.

טועמים, מתקנים טעם עם צריך.

להגיש עם כוסברה קצוצה.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות