בלי טיגון בשמן: מתכון להכנת סופגניות אפויות בתנור - ללא גלוטן

יוני גרין
1 בדצמבר 2023    אין תגובות
צילום: 
Amir Menahem

מתכון להכנת סופגניות ללא גלוטן - לכ-16 סופגניות

חומרי גלם:

3.5 כוסות קמח - תערובת ללא גלוטן
6 ורבע כפות סוכר
1.5 כף שמרים יבשים
2 כוסות מים –
חמישית כוס - שמן קנולה
1 כפית מלח

הוראות הכנה:

יש להכניס לקערת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה.

תוך כדי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות.

להוסיף את המלח, לערבב במהירות בינונית במשך 5 דקות נוספות, עד לקבלת בצק אחיד.

תנאי אפייה: טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס

זמן אפייה: כ 11-14 דק'.

לציפוי וקישוט הסופגניות ללא גלוטן: ניתן למצוא קשת רחבה של קישוטים - החל מציפוי שוקולד לב/ חום ועד סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram