חגיגת ‘קידוש’: היאפצ’יק המושלם של בני – קוגל תפו”א במילוי בשר
לרגל שמחת תורה - חג שקהילות רבות נוהגות לערוך בו קידוש בבית הכנסת: מתכונים למאכלים שנוהגים לכבד ב'קידוש' • השף ישראל קרויזר משתף במתכון ליאפצ'יק שפורסם בקבוצת הבישול 'ישראל מבשל חגיגה': יאפצ'יק מושלם - קוגל תפו"א במילוי בשר - של בני
המצרכים:
5 תפו”א
1 בצל
2 ביצים
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/3 כוס שמן
קוביות בשר – עדיף אסאדו, שריר גם טעים מאוד
אופן ההכנה:
• לטחון הכל חוץ מהבשר כמו קוגל במעבד מזון
• לתבל
• למלא את העיסה בתבנית (עדיף אינגליש קייק אמריקני בגלל הגובה)
• להניח את נתחי הבשר ולכסות עם שאר העיסה (חשוב להניח את כל הנוזלים)
• לאפות בתנור 180 מעלות מינימום 4 שעות, מתוכן שעה ראשונה ללא כיסוי
תגובות
אין תגובות