הכי טעים שיש וגם קל להכנה: מתכון לניוקי ברוקולי ושמנת
רכיבים:
כפות קרם פרש 3
כף חרדל דיז’ון 1/2
1/2לימון, קליפה ומיץ
200 גרם ברוקולי ארוך גבעול, כל אחד חתוך ל-3 חלקים
350 גרם ניוקי טרי
2 כפות שמן זית
100 גרם אפונה קפואה
1 כף צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את הקרם פרש, החרדל ומיץ הלימון.
2. בסיר אחר מביאים מים לרתיחה, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 3 דקות ולאחר מכן מכניסים את הניוקי .
3.מבשלים עד שהניוקי מתחיל לצוף על פני השטח ומסננים את שניהם.
4. מחממים שמן במחבת גדולה וברגע שהוא חם מכניסים את הברוקולי, ניוקי והאפונה הקפואה ומוסיפים עוד שמן, הכניסו פנימה את הניוקי, הברוקולי והאפונה הקפואה ומערבבים בשמן למשך דקה.
5. מוסיפים ומערבבים את תערובת הקרם פרש, מתבלים לפי הטעם.
6.כאשר הניוקי חם, יוצקים לקערות ומעלים את גרידת הלימון והצנוברים.
Grundig (גרונדיג), מותג מכשירי החשמל הביתיים הבינלאומי מבית קונצרן ארצ’ליק (Arçelik), הוא אחד מהיצרנים המובילים בעולם של מוצרי אלקטרוניקה, מכשירי חשמל ביתיים (מכשירים לבנים) ומכשירי חשמל קטנים. גרונדיג הוא מותג גרמני עתיר ידע וניסיון שנצברו במהלך 77 השנים מאז נוסד. החברה מייצרת את מוצריה במספר מפעלים באירופה ופועלת ביותר מ-65 מדינות ברחבי העולם. בישראל משווקים מוצרי גרונדיג על ידי חברת ראלקו.
תגובות
אין תגובות