מתכון פיקנטי סודי נחשף: להכנת פילה דג לבן ברוטב עגבניות חריף

רשת קפה ביגה מציעה מתכון פיקנטי להכנת פילה דג לבן ברוטב עגבניות חריף • מדובר באחת ממנות הדגל האהובות ברשת • השף הראשי ליאור חיניץ חושף לראשונה את המתכון 
יעל חן
י"ד אלול התשפ"ג / 31.08.2023 12:57
מצרכים:

– פלפלים חריפים מטוגן קלות
– שן שום קצוצה
– שמן זית
– חומץ
– מלח
– פילה דג לבן ללא עור (לבחירה: דניס, לברק, אמנון) חתוך לקוביות עבות
– 200 מ”ל רוטב עגבניות (ללא תוספת תיבול)
– עלי כוסברה
– שן שום קצוצה
– קורט פלפל שאטה גרוס
– פלפל חריף כבוש
– 4 עגבניות שרי חצויות
– מלח
– פלפל שחור גרוס
– 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה: 

• לטגן את הפלפלים עד שהקליפה מתחילה להיסדק ולפרוס אותם לפרוסות עבות בעובי של כשני ס”מ.

• להניח בקערה, לכסות בשמן זית ולהוסיף כ-3 כפות חומץ וקורט מלח.

• לחכות לפחות שעה עד השימוש.

• להרכבת המנה: במחבת להניח את כל חומרי הגלם ולהדליק את האש, ולבשל 5-10 דקות לאחר רתיחה. להגיש בצלחת עם שוליים גבוהים, לפזר מעט עלי כוסברה מעל.

• רצוי להגיש עם חלה וטחינה לבנה.

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות