- פלפלים חריפים מטוגן קלות
- שן שום קצוצה
- שמן זית
- חומץ
- מלח
- פילה דג לבן ללא עור (לבחירה: דניס, לברק, אמנון) חתוך לקוביות עבות
- 200 מ"ל רוטב עגבניות (ללא תוספת תיבול)
- עלי כוסברה
- שן שום קצוצה
- קורט פלפל שאטה גרוס
- פלפל חריף כבוש
- 4 עגבניות שרי חצויות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן זית
• לטגן את הפלפלים עד שהקליפה מתחילה להיסדק ולפרוס אותם לפרוסות עבות בעובי של כשני ס"מ.
• להניח בקערה, לכסות בשמן זית ולהוסיף כ-3 כפות חומץ וקורט מלח.
• לחכות לפחות שעה עד השימוש.
• להרכבת המנה: במחבת להניח את כל חומרי הגלם ולהדליק את האש, ולבשל 5-10 דקות לאחר רתיחה. להגיש בצלחת עם שוליים גבוהים, לפזר מעט עלי כוסברה מעל.
• רצוי להגיש עם חלה וטחינה לבנה.