מתכון להכנת נודלס ועוף מוקפצים ברוטב קוקוס וחמאת בוטנים

יעל חן
|
ד' אלול התשפ"ג / 21.08.2023 12:28
הקוקוס ידוע בסגולותיו והשימושים הרבים לו – בעיקר למי שאוהב את הפרי הטעים, הטבעי והעשיר בערכים תזונתיים • המותג ‘מאסטר שף’ מעניק מתכון להכנת נודלס ועוף מוקפצים ברוטב קוקוס וחמאת בוטנים
רכיבים:

1 פחית (400 מ”ל) קרם קוקוס מאסטר שף
3 כפות חמאת בוטנים חלקה, רכה
3 כפות רוטב סויה מאסטר שף

מוקפץ:

1/2 שקית (200 גרם) נודלס ביצים להקפצה מאסטר שף
2-3 כפות שמן
1 חזה עוף שלם, חתוך לרצועות
3 כפות קורנפלור
1/2 ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים

להגשה:

שומשום

אופן ההכנה:

1. מכינים את הרוטב: שמים בקערה קרם קוקוס, חמאת בוטנים ורוטב סויה וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.

2. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.

3. ממלאים קערה גדולה במים רותחים וחולטים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות. מסננים.

4. מחממים את השמן במחבת עמוקה או ווק. מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים ומוסיפים למחבת. מטגנים תוך כדי ערבוב בערך דקה, עד שהעוף משנה את צבעו.

5. מוסיפים את הברוקולי והנודלס ומערבבים.

6. מוסיפים את הרוטב למחבת וממשיכים להקפיץ. טועמים ומתקנים את התיבול.

7. מפזרים את השומשום ומגישים.

מותג הקולינארי מאסטר שף’ מציע את סדרת מוצרי קרם קוקוס הכוללת 3 מוצרים ייחודיים: קרם קוקוס קלאסי (400 גרם) – בעל מרקם חלק ומתיקות טבעית, התוספת המושלמת למנות מתוקות ומלוחות כאחד. קרם קוקוס לייט (400 גרם) – חלופה קלילה לקרם קוקוס מבלי להתפשר על הטעם. מכיל 50% מכמות השומן של הקרם הקלאסי (8.9% שומן בלבד), וקרם קוקוס בקרטונית (250 מ”ל) – טבעי, מכיל רכיבים טבעיים בלבד- רק קוקוס ומים.