עונת המנגו נפתחה: מתכון לסלט קייצי עם עגבניות שרי ומוצרלה

יעל חן
|
י"ט אב התשפ"ג / 06.08.2023 11:36
‘חקלאי גרנות’ – חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, המתמחה בגידול ושיווק של אבוקדו ומנגו – מגישה לפתיחת עונת המנגו בישראל מתכון לסלט קייצי, צבעוני וטעים של מנגו עם עגבניות שרי ומוצרלה • המתכון קל הכנה ומתאים לימי הקיץ החמים
מצרכים (לכ-2 מנות):

1 מנגו של “חקלאי גרנות”
6-8 עגבניות שרי
1/2 שקית עלי רוקט (75 גרם)
12 כדורי בייבי מוצרלה
2-3 שמן זית איכותי
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
קורט מלח לבן או שחור

אופן ההכנה:

1. חותכים את המנגו לפרוסות ואת עגבניות השרי לרבעים.
2. בקערת הגשה מניחים עלי רוקט, עליהם מסדרים את פרוסות המנגו, כדורי המוצרלה ורבעי עגבניות השרי.
3. מתבלים בשמן זית, מלח וחומץ בלסמי מצומצם. לתוספת חריפות, ניתן להוסיף מעט בצל סגול ו /או פלפל צ׳ילי.
4. מערבבים ומגישים מיד.

• כשרות מוצרי ‘חקלאי גרנות’, בהשגחת הרב אפרתי ובד”ץ העדה החרדית

אריק דביר מנסה לרקוד על שתי החתונות. האם הצליח לו? • צפו