מיוחד ל’תשעת הימים’: מתכון להכנת טונה עטופה בטורטייה

מותג הטונה המוביל ריו מרה מגיש מתכון מיוחד ל'תשעת הימים':  טונה עטופה בטורטייה  • מתכון  קליל, מהיר ופשוט להכנה, משביע וטעים
יעל חן
כ"ח תמוז התשפ"ג / 17.07.2023 13:56
רכיבים:

4 טורטיות (מומלץ של מאסטר שף)
4 חבילות טונה ריו מרה בשמן זית של 80 גרם (כשרות אגודת ישראל)
2 עגבניות בשלות
חסה שאוהבים
1 אבוקדו בשל
4 כפות מיונז
2 גזרים
50 גרם סלט מעורב
½ לימון
מלח
פלפל

אופן ההכנה / הצעת הגשה:

1. קולפים את הגזר והעגבניות. מגררים את הגזר וחותכים את העגבניות לקוביות. פורסים את האבוקדו לפרוסות דקות.

2. מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה, מניחים את הטורטיות אחת אחת ומחממים בצד אחד רק חצי דקה כדי שלא יתייבשו.

3. מורחים כף מיונז על כל טורטיה, מניחים מעל את פרוסות האבוקדו, מסדרים את הטונה, משלימים עם קוביות העגבניות, הגזר המגורר והסלט.

4. מתבלים בכמה טיפות מיץ לימון, מעט מלח והרבה פלפל, מגלגלים את העטיפות להקפיד שלא ייצא מהמלית, מחממים במהירות במחבת ששימשה בעבר, חותכים לשניים באלכסון ונהנים מהם. מיד.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות