מצרכים (לכ-2 מנות):
1 תפוח אדמה בגודל גדול
1/2 אבוקדו מוכן לאכילה של ‘חקלאי גרנות’
1 כף שמן זית
קורט מלח גס
לקישוט: גבעול רוזמרין דק
אופן ההכנה:
1. פורסים תפוח אדמה דק דק, תוך כדי השארת ס״מ מהתחתית, כך שהפרוסות לא נפרדות זו מזו.
2. מזלפים שמן זית מעל ומפזרים מלח גס.
3. אופים בתנור עד שתפוח האדמה מזהיב ומצננים מעט.
4. פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות ומשחילים בין פרוסות תפוח האדמה.
5. ניתן לקשט בגבעול רוזמרין דק מעל ולהגיש חם לצד סלט ירקות טרי.