מתכון מקורי למדורות ל"ג בעומר: תפוח אדמה ממולא אבוקדו

יוני גרין
1 במאי 2023   
צילום: 
הדס ניצן
מצרכים (לכ-2 מנות):

1 תפוח אדמה בגודל גדול
1/2 אבוקדו מוכן לאכילה של 'חקלאי גרנות'
1 כף שמן זית
קורט מלח גס

לקישוט: גבעול רוזמרין דק

אופן ההכנה:

1. פורסים תפוח אדמה דק דק, תוך כדי השארת ס״מ מהתחתית, כך שהפרוסות לא נפרדות זו מזו.
2. מזלפים שמן זית מעל ומפזרים מלח גס.
3. אופים בתנור עד שתפוח האדמה מזהיב ומצננים מעט.
4. פורסים חצי אבוקדו לפרוסות דקות ומשחילים בין פרוסות תפוח האדמה.
5. ניתן לקשט בגבעול רוזמרין דק מעל ולהגיש חם לצד סלט ירקות טרי.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram