רוצה קינוח מושלם? מתכון פרווה להכנת קרם קוקוס עם סילאן וחלבה

המותג הקולינרי 'מאסטר שף' מציע מתכון לקינוח קרם קוקוס עם סילאן וחלבה - טבעוני • קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד להכנת קינוח טבעוני, פרווה אשר יכול להתאים גם לרגישים ללקטוז
יעל חן
ו' אייר התשפ"ג / 27.04.2023 11:01
מרכיבים ל 4-5 קינוחים אישיים:

קרם קוקוס:

1 פחית (400 מ”ל) קרם קוקוס מאסטר שף
2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

הגשה:

סילאן / דבש
שערות חלבה

הוראות הכנה:

1. שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון
2. מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.

3. מרכיבים את הקינוח:
a. שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן
b. יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס
c. מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.

קרם קוקוס מאסטר שף הוא בכשרות למהדרין/ פרווה – בהשגחת הבד”צ של אגודת ישראל

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות