תלקקו את האצבעות בחג: פילה אמנון טרי במרינדת הדרים

יעל חן
|
ז' ניסן התשפ"ג / 29.03.2023 15:02
“מסדרים את הפילטים על תבנית מרופדת בנייר אפייה יוצקים את המרינדה מעל הפילטים. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים במשך 30 דקות” • מתכון לחג באדיבות ארגון מגדלי הדגים בישראל
המצרכים:

6 פילטים אמנון טרי ללא אידרה ועצמות (ניתן לבקש מהדגאי לפלט עבורכם)

למרינדה:

1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
גרידת קליפת לימון שלם
1/2 כוס יין לבן
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כפית צ’ילי גרוס
3 שיני שום כתושות
5-6 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מביאים את מצרכי המרינדה לרתיחה במחבת

בודקים טעמים ומתקנים תיבול לפי הטעם

מסדרים את הפילטים על תבנית מרופדת בנייר אפייה יוצקים את המרינדה מעל הפילטים

מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים במשך 30 דקות.

הערה: על כל מוצר במתכון יש לבדוק שיהיה בכשרות לפסח