מצרכים:
1 דג בורי ישראלי טרי שלם
3 כפות שמן זית
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס
1 לימון, פרוס
צרור ענפי תימין
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
פורסים על תבנית יריעת נייר כסף, ועליה נייר אפייה.
מניחים את הדג על נייר האפייה וחורצים 2-3 פסים משני צדדיו.
מורחים את הדג בשמן זית וזורים מלח ופלפל.
מסדרים בחלל בטן הדג פרוסות לימון וכמה ענפי תימין, ואת יתרת ענפי התימין מניחים על הדג.
עוטפים את הדג בנייר האפייה שעליו נייר הכסף וסוגרים היטב.
צולים בתנור 25-30 דקות.
פותחים את העטיפה בזהירות רבה – ומגישים.
הערה: על כל מוצר במתכון יש לבדוק שיהיה בכשרות לפסח