רוצים לגוון בפסח? מתכון לסירות קישואים עם בשר בקר טחון

המומחים של Grundig, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכונים למנות טעימות לקראת הפסח בהכנה מהירה שלא תגזול זמן רב ותמנע בזבוז מזון מיותר, על-ידי שימוש בכל חלקי חומרי הגלם
יעל חן
כ"ח אדר התשפ"ג / 21.03.2023 17:48
מצרכים:

4 קישואים בינוניים
300 גרם בשר בקר טחון
1 כף שמן זית
חצי כוס בצל קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
1 כוס רסק עגבניות
רבע כפית מלח + רבע כפית פלפל

1 כוס פרמזן מגוררת פרווה

אופן ההכנה:

1. פורסים את הקישואים. מוציאים את החלק הפנימי בעזרת כף, מניחים בצד. מניחים על מגש ומתבלים במלח, פלפל שחור וזילוף שמן זית.

2. מחממים את שמן הזית בסיר בגודל בינוני ומטגנים את הבצלים עד שהם הופכים שקופים.

3. מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות.

4. מוסיפים פנימה את הבשר הטחון ומבשלים עוד חמש דקות עד להשחמה קלה.

5. מוסיפים מחית רסק עגבניות לתוך סירת הקישואים. את הקישואים מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים 10 דקות.

6. ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר.

7. מוסיפים את הפרמזן ומבשלים 20 דקות.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות