רוצים נשנוש טעים לפסח? נסו קליפות פריכות של תפוחי אדמה
המומחים של Grundig, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכונים למנות טעימות לקראת הפסח בהכנה מהירה שלא תגזול זמן רב ותמנע בזבוז מזון מיותר, על-ידי שימוש בכל חלקי חומרי הגלם
מצרכים:
פסים של קליפות מ-4 תפוחי אדמה
שמן זית או שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.
2. מכינים תבנית עם נייר אפייה.
3. טובלים את הקליפות בשמן זית.
4. שמים את הקליפות בשכבה אחת על תבנית העוגיות ומפזרים מלח ופלפל.
5. אופים במשך 15 דקות או עד שהם פריכים וצבעם זהוב, בודקים מדי פעם כדי לוודא שהם לא יישרפו.
6. מוציאים מהתנור ומגישים.
תגובות
אין תגובות