למה לזרוק? מרק כתום עם טוויסט קליפות תפוחי אדמה פריכות

המומחים של Grundig, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכונים למנות טעימות לקראת הפסח בהכנה מהירה שלא תגזול זמן רב ותמנע בזבוז מזון מיותר, באמצעות שימוש בכל חלקי חומרי הגלם
יעל חן
כ"ח אדר התשפ"ג / 21.03.2023 17:36
מצרכים: 

פסים של קילופי תפוחי אדמה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
מעט שיני שום
1 בצל קצוץ
שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

אוספים שאריות קליפות תפוחי אדמה מהארוחה שלנו (למשל, אחרי הכנסת לביבות).

מוסיפים בצל וכמה שיני שום ומרתיחים על הכיריים במשך 15 דקות.

לאחר הרתיחה מצננים מעט ומערבבים את המרק בבלנדר

מוסיפים מעט שמנת, מלח לפי הטעם והרבה פלפל שחור גרוס טרי

 

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות