מתכון קינוח מרוקאי לסעודת פורים – ג’באן: קציפת ביצים מקושטת

דינה דגן
|
י"ג אדר התשפ"ג / 06.03.2023 12:39
מתכון קל ופשוט להכנה של מעדן הקינוח המרוקאי – ג’באן, שנהוג לאכול בסעודת חג הפורים: כל המשפחה מתכנסת עם כפיות
המצרכים:

6 ביצים (החלבון הלבן)

1 כוס סוכר

מעט מיץ לימון

שקדים, חמוציות (כל סוג של פירות יבשים) וסוכריות

אופן ההכנה:

• מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים.

• עד לקבלת קצף יציב ותוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה.

• ולבסוף מוסיפים מעט מיץ לימון על מנת שהקצף אכן יתייצב.

• מעבירים לקערת הגשה יפה ומקשטים בשקדים, פירות יבשים או סוכריות.

• מגישים עם כפיות