עוגת הדבש שתצא לך, באם תכיני אותה על פי המתכון הבא, עשירה, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד – ותגרוף מחמאות מכל הסועדים בשולחן החג.
עוגת דבש, שתי תבניות, אינגליש קייק:
מרכיבים
350 גר’ קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
200 גר’ ביצים
240 גר’ שמן
200 גר’ סוכר לבן
320 דבש
1 כף קינמון
1 כפית ג’ינג’ר
1/2 כפית מוסקט
רבע כפית ציפורן
240 גר’ תה חם
אופן ההכנה
• מכוונים תנור ל-160 מעלות
• בסיר מערבבים יחד סוכר, ביצים, שמן, דבש, קינמון, גינגר, מוסקט וציפורן.
• מערבבים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בכלי נפרד.
• שופכים את המסה הנוזלית לתוך הקמח, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
• לאחר מכן, שופכים לתוך התערובת את התה ומערבבים. מוזגים לשתי תבניות אפייה ואופים כ-50 דק’ בתנור.
המחיר :37 ₪
באדיבות רשת קפה גרג. ניתן להשיג את עוגת הדבש בכל סניפי רשת קפה גרג.