עמוק באדמה: המקום שמבשלים בו בשר כמו לפני אלפי שנים • צפו
עבד מרעי מחזיר את הכבוד ואת הסבלנות לבישול: בעסק שלו בקלנסווה הוא מכין את האוכל בשיטה ייחודית - בישול איטי בבורות מלאי אש, כמו לפני אלפי שנים • הכתבה של רובי המרשלג מתוך 'משחקי הכיס', באדיבות 'כאן חדשות'
-
בהשגחת קלנסווה
-
אכן מקום מיוחד אבל יש להדגיש שהקום לא כשר
כשר למהדרין בהשגחת רבנות קלנסאווה🤣
19/02/2023 06:35
למה מפרסמים מקומות לא כשרים
19/02/2023 08:39