עמוק באדמה: המקום שמבשלים בו בשר כמו לפני אלפי שנים • צפו

עבד מרעי מחזיר את הכבוד ואת הסבלנות לבישול: בעסק שלו בקלנסווה הוא מכין את האוכל בשיטה ייחודית - בישול איטי בבורות מלאי אש, כמו לפני אלפי שנים • הכתבה של רובי המרשלג מתוך 'משחקי הכיס', באדיבות 'כאן חדשות'
חרדים 10
כ"ה שבט התשפ"ג / 15.02.2023 22:54
הדפס כתבה

2 תגובות

הוסף תגובה חדשה
    כשר למהדרין בהשגחת רבנות קלנסאווה🤣
    19/02/2023 06:35
    המשגיח
  1. בהשגחת קלנסווה

  2. למה מפרסמים מקומות לא כשרים
    19/02/2023 08:39
    מקום כזה כשר
  3. אכן מקום מיוחד אבל יש להדגיש שהקום לא כשר