קינוח שוקולדי שכולם יאהבו: כך תכינו שיפודי בננה ושוקולד מריר
הדיאטנית הקלינית תמר ידין, יועצת לחברת הרבלייף מציעה: שיפודי בננה ושוקולד מריר מפתים • כך תכינו אותם
רכיבים (4 מנות):
4 כפיות של חמאת בוטנים או חמאת שקדים
בננה גדולה, פרוסה ל-12 פרוסות עגולות
4 שיפודי עץ
1/2 כוס של שוקולד מריר 72% קקאו ומעלה, מומס
2 כפות של שקדים קלויים, טחונים קלות במעבד מזון
הוראות הכנה:
1. סדרו את 12 חתיכות הבננה על ארבעת השיפודים, כך שעל כל שיפוד יהיו 3 חתיכות בננה.
2. זלפו על חתיכות הבננה מכל צידיהן חמאת בוטנים או שקדים.
3. הניחו את השוקולד המומס בקערה וטבלו את שיפודי הבננה בקערת השוקולד. שימו לב, כי השיפודים טבולים בשכבת שוקולד דקה.
4. פזרו את שבבי השקדים הקלויים מעל השוקולד, כך שיהיו בפריסה שווה סביב השיפודים מכל הצדדים.
5. הניחו בתבנית את ארבעת השיפודים והקפיאו למשך 30 דקות, עד שהבננה והשוקולד יתקשו.
ערכים תזונתיים: (למנת שיפוד):
קלוריות: 153
שומן: 9 גר’
חלבונים: 3 גר’
פחמימות: 17 גר’
תגובות
אין תגובות