קל ומהיר להכנה עם ‘ריו מרה’: מתכון ספרינג רול של טונה וברוקולי

אם הזמנתם משפחה או חברים לארוחה חגיגית, כדאי שתכירו את המנה המרעננת שתשדרג כל ארוחה • מותג הטונה המוביל באיטליה ריו מרה מציע מתכון של מנה מזינה, מלאת חלבון, קלה ומהירה להכנה 
יעל חן
כ"ב טבת התשפ"ג / 15.01.2023 11:08

מצרכים:

2 דפים של טורטיה
2 קופסאות טונה ‘ריו מרה’ בשמן זית 160 גרם
200 גרם עלי ברוקולי
1 לימון
1 שן שום
2 פרוסות גבינה צהובה
מעט מלח
מעט שמן זית
עלי חסה – לקישוט ולהגשה בצד

הוראות הכנה:

• חולטים את עלי הברוקולי במים רותחים עם מלח ומסננים.

• חותכים את העלים לרצועות דקות ומעבירים לקערה.

• מוסיפים מעט שמן זית, שום כתושה ואת הלימון ומערבבים.

• פורסים את דפי הטורטייה ומברישים מעט עם שמן זית מעל.

• חותכים את הגבינה הצהובה לריבועים קטנים ומסדרים על גבי הטורטיות, מעל מפזרים את תערובת הברוקולי ואת נתחי הטונה.

• מגלגלים את הטורטייה לצורת גליל ארוך, עוטפים בניילון נצמד ומניחים את הגלילים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

• מברישים את הגלילים בשמן זית וחותכים לטבעות בעובי 4 ס”מ כל אחת.

• אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.

המתכון באדיבות RIO MARE

הערה: הספרדים ההולכים בשיטת ה’בית יוסף’ נזהרים באכילת דגים וחלב

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות