רכיבים (8 יחידות):
כפית שמן קוקוס
100 גרם של אגוזים ושקדים טריים וטבעיים: אגוזי מלך, שקדים, אגוזי פקאן
20 גרם גרעיני חמניות
10 גרם צימוקים
2 כפות סילאן או דבש
2 כפות מים
הוראות הכנה:
1. חממו מחבת על אש בינונית. הוסיפו את המים ולאחר מכן את השמן והדבש או הסילאן.
2. הרתיחו למשך דקה.
3. הוסיפו את תערובת האגוזים, הצימוקים והגרעינים וערבבו היטב.
4. העבירו את התערובת לתבנית עם נייר אפייה והניחו לה להתקרר.
5. לאחר שהתערובת התקררה, חתכו לריבועים והגישו.
ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: 110
חלבון: 2גר’
שומן: 2גר’
פחמימה: 15גר’