במעמד רבנים, אישי ציבור, אנשי תקשורת ופרסום, התקיימה השבוע בירושלים ההשקה המדוברת ביותר בעולם הקולינרי הכשר למהדרין: ההשקה של המסעדה החדשה מבית מסעדת הגריל ואוכל גורמה ים תיכוני ‘אנטריקוט’.
את מסעדת ‘אנטריקוט’ הקימו לפני יותר מעשרים שנה האחים שמעון ודודו אסרף.
לאירוע ההשקה של המסעדה קדם אירוע ראשון מסוגו בעולם המסעדות: מי שנבחרו לפתוח את המסעדה היו לא אחרים מאשר אברכי הכולל שזוכים לתמיכה של האחים אסרף, שהגיעו ללמוד במסעדה את סדר א’.
המחזה של עשרות אברכים הוגים בתורה במקום שבו עתידה להיפתח המסעדה החדשה, היה מרנין לב.
מיטב אנשי המקצוע התגייסו לשרטט את הקווים של החלום: החל משלב התכנון ועד לביצוע המושלם. התוכניות הפכו לאבנים, עיצוב הפנים הלך ותפס צורה כל אלו בידיה המקצועיות של מעצבת הפנים אפרת שמש, בעלת סטודיו לתכנון, עיצוב פנים ופיקוח, מומחית לעיצוב חללים מסחריים.
האורחים נהנו מבשר משובח מידי השף הראשי דני אביב, אלכוהול ייחודי ומוסיקה מהנה של חבורת כליזמרים, ודי ג’יי יוסי אזולאי שהנעים את הערב.
מי שכיבד בנוכחותו וגם קבע מזוזה היה הראשון לציון לשעבר ורבה של ירושלים הגאון רבי שלמה עמאר.
בין האורחים המכובדים שהגיעו לאירוע: חברי כנסת, פוליטיקאים, אישי ציבור, אנשי תקשורת, אנשי עסקים ועוד רבים וטובים.
על הערב היו אמונים המפיקה והפרסומאית חוה סין שלום. משרד יחסי הציבור ‘פריימן אסטרטגיה ויחסי צבור’ ניהל את מערך יחסי הציבור של האירוע. מעצבת האירועים אלישבע גליקסברג הייתה אחראית על עיצוב האירוע.
הפתיחה הרשמית של המסעדה ביום שני הקרוב, י”ח כסליו 12.12.22. קריית המדע 22 הר חוצבים ירושלים.