בשרי או פרווה? לאכול עוף בלי לשחוט אף תרנגולת בדרך • צפו
ארגון המזון והתרופות האמריקני הודיע שעוף שיוצר במעבדה בטוח למאכל אדם • הדרך למהפכת הצמחונות מעבר לפינה וזו בשורה גדולה לחיות ולכדור הארץ • ויש עוד כמה שאלות של מחיר וכשרות • נוב ראובני בשיתוף כאן חדשות בדיגיטל
-
תחום החיסונים פועל על עיקרון דומה…
יצור חיסונים מרקמות אנושיות שעל בסיס אותם רקמות מייצרים רקמות נוספות שמהם מייצרים חיסונים במשך שנים.
בתחילה סברו שהרקמות הם בנות אלמוות וניתן להרבות אותם שוב ושוב אך במהלך השנים התברר שהרקמות מזדקנות והתוצאה של כך היא שינויים גנטים אצל מטופלים ואף סיכון למחלות קשות!!!
כשהטכנולוגיה של בשר מתורבת תהפוך למסחרית יצטרכו לתת על כך את הדעת ולהגביל את מספר הפעמים בהם עושים שימוש באותם הרקמות בכדי לייצר את הבשר!!!
זווית נוספת
28/11/2022 14:57