קל: מתכון להכנת פשטידה טבעונית דלת קלוריות ללא גלוטן

יעל חן
|
י"ג חשון התשפ"ג / 07.11.2022 13:58
חברת אורגניקזון, בית למותגים טבעוניים בלבד, מציעה מתכון להכנת פשטידה טבעונית דלת קלוריות, ללא גלוטן • זו פשטידה קלה להכנה, טעימה, יפה להגשה • המתכון באדיבות יעל אלעד, מאמנת כושר ומתכונאית טבעונית
רטובים:

2 חבילות טופו משי
2 כפות טחינה גולמית
כף חומץ תפוחים

יבשים:

כוס קמח שיבולת שועל (ללא גלוטן)
2 כפיות אבקת אפיה
חצי כפית מלח ורוד
חצי כפית שום יבש
כפית כורכום

תוספות:

גרעיני תירס בשימורים ללא סוכר 123 גרם
כוס ברוקולי מבושל
לפזר מעל הכל קמח שקדים

אופן הכנה:

לחמם תנור ל-180 על מצב טורבו

בקערה לערבב את כל היבשים בעזרת מטרפה

להוסיף רטובים ואת גרעיני התירס אחרי סינון ולערבב

בעזרת לקקן לשטח את התערובת לתבנית אפיה אקולוגית של if you care

לנעוץ את פרחי הברוקולי אם יש צורך לשטח שוב את התערובת עם לקקן

לפזר מעל קמח שקדים

לאפות ל-30 דק׳ במידה ועדיין נראה לא יציב להוסיף 15 דק אפיה על גריל עליון ותחתון

הפשטידה מתייצבת עוד אחרי הקירור.

• פשטידה  קלה להכנה, טעימה, יפה להגשה, ובזכות שימוש  בתבניות אפייה אקולוגיות של המותג If You Care גם שומר על איכות הסביבה. תבנית האפייה היא טבעית וללא מלבינים, לכן בריאה יותר במגע עם האוכל.