המרכיבים:
6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)
מלח ופלפל
6 כפות רוטב סויה מאסטר שף
6 כפות יין לבן
3 כפות דבש
1 כף חרדל מאסטר שף
4 שיני שום כתושות
כפית שמן שומשום מאסטר שף
2 כפות שמן
חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים
12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס
סלסלת פטריות שמפיניון
הוראות הכנה:
• מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל.
• מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב.
• מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.
• מחממים תנור ל-220 מעלות.
• מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף
• יוצקים מעל שמן זית
• צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.