כשר של הביוקר: מסעדות שף בהרצליה

כדי שלא תצטרכו לשבור את הראש בחיפושים אחר המקום המושלם (והכשר), אספנו עבורכם מסעדות לוהטות שלוקחות את האוכל הכשר לרמה הבאה, בלי להתרחק מהבית
תוכן שיווקי
ט"ו אלול התשפ"ב / 11.09.2022 15:34

הים הוא לא רק מקום רחצה, הוא גם נוף. וכשהנוף הזה נשקף מחלונות של מסעדת יוקרה, אין חוויה מושלמת מזו. כמובן שאם תרצו חוויה קז’ואלית יותר תמיד תוכלו לשבת ולאכול פיצה הרצליה, אבל למקרה שלא, מסעדות מול הים יספקו לכם את חוויית הגורמה שחיפשתם.

בקיץ אפשר לנסוע לים ולסיים את היום עם אוכל גורמה, ובחורף אפשר להתפנק במזגן החמים ולהשקיף אל הים הסוער. כשהגלים, השחפים, השמש והחול נפגשים עם טעמים חדשים ומרגשים במנות מושקעות, נוצרת חוויה קולינרית מרגשת שתיזכרו גם הרבה אחרי שתצאו מהמסעדה.

כדי שלא תצטרכו לשבור את הראש בחיפושים אחר המקום המושלם (והכשר), אספנו עבורכם מסעדות לוהטות שלוקחות את האוכל הכשר לרמה הבאה, בלי להתרחק מהבית. הילדים יוכלו להזמין שניצלונים וצ’יפס, ואתם תוכלו להתענג על הטעמים המורכבים – פרי מוחותיהם היצירתיים של השפים המובילים בארץ. והכול, בלי לצאת מהמרכז!

ביסטרו 56

במתחם ארנה שבהרצליה, מטרים ספורים מהים, שוכנת לה מסעדת ביסטרו 56, שבאה להציב רף חדש לאניני הטעם שביניכם. המקום מעוצב בטוב טעם באווירה כפרית מודרנית, ומשדר אלגנטיות ויוקרה. לכן לא מפליא לגלות שכך גם התפריטים.

בין המנות המוצעות בתפריט תוכלו למצוא בשרים איכותיים מרמת הגולן, מנות צמחוניות מפתיעות (כמו קארי ירקות או אסדו חציל בבישול ארוך), מנות פתיחה חכמות וקינוחי גורמה שמוצאים רק בחו”ל (מישהו אמר ג’אנדויה? טרופי מנגו?). הנוף לים מעצים את החוויה הקולינרית, על אחת כמה וכמה בשקיעה, ולדגים שמוגשים עוד יש ריח של ים. במסעדה תוכלו לחגוג גם אירועים אקסקלוסיביים, אבל גם אם אתם עם הילדים, או אפילו לבד- זה המקום שלכם לעצור, להתרווח וליהנות מצלחת עשירה בכל טוב ומנוף מרגש וחד פעמי.

הרברט סמואל

מחלונותיה של מסעדת הרברט סמואל, ניתן להשקיף על מרינת הרצליה שבים התיכון. החלל שמעוצב בקו נקי ומוקפד מייצר אווירה שמרגישה כמו מסעדת יוקרה באירופה. בין המראות הנשקפים מבחוץ תוכלו למצוא שקיעות רומנטיות בטיילת המרהיבה ומעגן יאכטות מרשים במיוחד. חלל המסעדה מחולק לחדרים פרטיים שניתן לחגוג בהם התכנסויות משפחתיות, אירועים מיוחדים וארוחות רומנטיות.

חוויה קולינרית כשרה מעולם לא הייתה כל כך מרגשת: המנות, המורכבות בעיקרן מירקות, בשר, דגים ושמן זית. מושקעות עד לפרטים הקטנים וצורת ההגשה מעוררת השראה. התפריט הים תיכוני מתבסס על חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר, מתוצרת חקלאית מקומית. ואם תרצו להרים לחיים במהלך הסעודה, דעו שהמקום מציע בתפריט יינות בוטיק ישראליים בלבד, מיקבים נבחרים ברחבי הארץ.

לחם בשר

המסעדה ששמה הולך לפניה פתחה סניף ממש על המרינה של הרצליה – עם נוף לים הפתוח וליאכטות, כל מנה מקבלת את התפאורה הראויה. אך גם מבלי התפאורה, כל מנה מורכבת בקפדנות ובתשומת לב לפרטים הקטנים.

המסעדה מכבדת שני מרכיבים, שבשילובים הנכונים יוצרים ארוחה מנצחת – לחם ובשר כמובן. מגוון עשיר של נתחי בשר עסיסיים לבחירתכם, עשויים בטכניקות בישול שונות – חלקם מיושנים בקפדנות, חלקם צלויים וחלקם נאים לצד ירקות רעננים. תפריט הבשרים המעולה, לצד לחמים ופוקאצ’ות שיצאו הישר מהתנור הן סיבה מצוינת לעצור במקום בדרך הביתה.

מבחר עשיר ומגוון של מנות מעוצבות ומפתיעות, מנות דגים שנוצרו באופן טבעי בהשראת הים הצמוד, ומנות ראשונות שלא יביישו מסעדת גורמה צרפתית. כל המנות בעיבודים מקומיים שנותנים כבוד לחומרי הגלם: כך למשל אחת המנות הראשונות היא סלט חציל שרוף עם לימונים כבושים – כמו סביח, אבל בסטייל של גורמה אמיתי.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות