מתכון לארוחת חג: נתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני

תרים אחר מתכונים חדשים, קלים וטעימים, שלא ישאירו את בני המשפחה והאורחים אדישים בסעודות של חגי תשרי? • המומחים של Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מנה שתשתלב נהדר בארוחת החג
יעל חן
י"ב אלול התשפ"ב / 08.09.2022 01:00
רכיבים:

נתחי דג סלמון כמספר הסועדים.

תרסיס שמן זית.

4 תפוח אדמה גמדיים לכל נתח סלמון.

1/2 זוקיני לכל נתח סלמון.

2 חצאי פרוסת לימון לכל נתח סלמון.

2 שיני שום קלופות לכל נתח סלמון

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל-180 מעלות.

• השתמשו בחצי נייר פרגמנט לכל נתח סלמון. קמטו את חצי הנייר וצרו ממנו גומה. הניחו את כל גומות הנייר בתבנית אפייה.

• רססו את פנים הגומה במעט זמן זית.

• הניחו בכל גומת נייר משומנת פרוסות מחצי זוקיני, 4 תפוחי אדמה גמדיים שטופים, שתי שיני שום קלופות, ומעליהם עלי טימין.

• תבלו במלח ופלפל ורססו מעל עוד מעט שמן זית.

• הניחו במרכז הירקות שבכל גומת נייר נתח סלמון טרי ושטוף.

• סגרו מעט את קצוות הנייר למרכז הגומה.

•  כסו את התבנית עם הגומות המלאות בנייר אלומיניום והכניסו לתנור למשך 15-17 דקות. לאחר 5 דקות אפייה הסירו
את נייר האלומיניום וההמשיכו לאפות בלעדיו.

• הניחו כל מנה במרכז צלחת אישית והגישו לסועדים.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות