מתכוננים לחגים • והפעם: עוף במשמש מהמטבח היהודי-אשכנזי

זה הזמן לרענן את מחברת המתכונים • והפעם עם מתכון לעוף במשמש • מתוך הספר 'געהאקטע לעבער' - מתכונים מובחרים מהמטבח היהודי האשכנזי של פנינה מילוא

יעל חן
י"ג אלול התשע"ד / 08.09.2014 15:57

מרכיבים:

6 כרעיים של עוף

3 כפות ריבת משמש

2 כפות רוטב סויה

1 כף סוכר דמררה

1 בצל

4 שיני שום

3 כפות שמן

111 גרם משמשים מיובשים

1 כפית מלח

1/3 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מבקשים מהקצב להפריד את הכרעיים לשני חלקים – שוק וירך.

2. פורסים את הבצל לפרוסות. בסיר מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו

3. מוסיפים את העוף ומטגנים מעט ומוסיפים את שאר המרכיבים וכוס מים.

4. מבשלים עד שהעוף יתרכך מגישים על אורז לבן.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות