המצרכים:
נתח סלמון טרי במשקל 400 גרם
כף ויסקי
צרור שמיר חתוך גס
צרור כוסברה חתוך גס
1/2 כפית פלפל שחור
כף זרעי כוסברה קלויים
1/4 כוס מלח גס
1/4 כוס סוכר חום
קליפה מגוררת מתפוז
קליפה מגוררת מלימון
אופן ההכנה:
• מושחים את הסלמון בויסקי
• מערבבים בקערה מלח, סוכר, קליפות לימון ותפוז, זרעי כוסברה ופלפל
• בעוד קערה מערבבים את העשבי התיבול. לוקחים תבנית, מרפדים בחצי מכמות העשבי תיבול מעליו, מוסיפים חצי מכמות תערובת התבלינים, מניחים את הדג מעל, מוסיפים מעל הדג את יתרת התערובות, משטחים היטב שהדג יהיה עטוף בכל הכיוונים.
• עוטפים את המגש, מניחים במקרר למשך 24 שעות.
• לאחר 24 שעות מנקים את הדג מתערובת הכבישה ומגישים.