דג מעדן: שיפודי בס צרובים בתיבול מתוק על מצע של בטטה מטוגנת
השף החרדי אלימלך לוין, מ'לוינ'ס בוטיק חלבי', יגיש בכל יום בתשעת הימים מתכון דגים ייחודי • והיום: שיפודי בס צרובים בתיבול מתוק על מצע בטטה מטוגנת
המצרכים:
4-5 שיפודי יקטורי
פילה דג בס 250 גרם
20 מ״ל רוטב צי׳לי
15 מ״ל רוטב טריאקי
3 בצל שאלוט קצוץ
שמן קנולה
מלח פלפל
2 בטטה חתוך לקוביות
תערובת שומשום שחור ולבן
אופן ההכנה:
• מטגנים את הבטטה, מניחים בקערה, מוסיפים מלח ותערובת השומשום
• בסיר מחממים 2 כפות שמן, מוסיפים את השאלוט, מטגנים קלות, מוסיפים את הטריאקי ואת הצילי – ומביאים לרתיחה
• פורסים את הדג לקוביות ומשפדים
• מחממים מחבת וצורבים את השיפודים
• שמים מלח ופלפל, מניחים בתבנית, מוזגים מעל את הרוטב ואופים למשך 7 דקות
• מניחים בצלחת את הבטטה, מוסיפים מעל את השיפודים ומגישים
תגובות
אין תגובות