המצרכים:
5 מיני פיתות
1/2 קילו דג מוסר ים טחון
חצי בצל לבן קצוץ
חצי בצל לבן קצוץ ןמטוגן
חצי צרור פטורזיליה קצוצה
גרידה מלימון שלם
כף שמן זית
1 חלמון ביצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
• מכניסים בקערה את הדג, כל התבלינים והבצל – ומערבבים היטב
• חותכים את קצה הפיתות ומכניסים בתוכן את תערובת הדג
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית, צורבים קלות את הפיתות מכל הצדדים לסגירה, עד להשחמה קלה
• מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים במגש ואופים למשך 6 דקות
• מגישים לצד טחינה לבנה וסלט ירקות רענן