להיט לתשעת הימים: מתכון ערייאס דגים במיני פיתה, לצד טחינה וסלט
המצרכים:
5 מיני פיתות
1/2 קילו דג מוסר ים טחון
חצי בצל לבן קצוץ
חצי בצל לבן קצוץ ןמטוגן
חצי צרור פטורזיליה קצוצה
גרידה מלימון שלם
כף שמן זית
1 חלמון ביצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
• מכניסים בקערה את הדג, כל התבלינים והבצל – ומערבבים היטב
• חותכים את קצה הפיתות ומכניסים בתוכן את תערובת הדג
• מחממים מחבת עם מעט שמן זית, צורבים קלות את הפיתות מכל הצדדים לסגירה, עד להשחמה קלה
• מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים במגש ואופים למשך 6 דקות
• מגישים לצד טחינה לבנה וסלט ירקות רענן
-
האם ניתן להכין אם דג אחר אם אפשרי ללת סוג אחר של דג
-
אנחנו בימים של חשבון נפש. מן הראוי להיות שקוע בלימוד ובחשיבה וקבלת החלטות בנושאים שהם העוגן שלנו. עלינו לקדם אהבת חינם, קבלת שונות והכלתה, הקשבה ושמירה על טוהר מידות. לא מוצא לנכות להתחיל להתעסק עם תענוגות אוכל או כל פינוקים אחרים. משהו קצת השתבש בשנים האחרונות.