מתכון לסופלה שוקולד חם ומושלם שאפשר לאכול בשניים

המותג הרבלייף מציע סופלה שוקולדי שאפשר ורצוי לאכול בשניים • חלבי ובריא - בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון •  מתוך ספר המתכונים החדש 'מבשלים דרך חיים'
יעל חן
כ"ח תמוז התשפ"ב / 27.07.2022 00:18
רכיבים (מנה אחת):

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה
1 ביצה
2 כפות PRO MAX שוקולד
2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.

2. מוסיפים את ה-PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.

3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.

4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

• המתכון באדיבות הרבלייף
הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות