מתכון לסופלה שוקולד חם ומושלם שאפשר לאכול בשניים
המותג הרבלייף מציע סופלה שוקולדי שאפשר ורצוי לאכול בשניים • חלבי ובריא - בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון • מתוך ספר המתכונים החדש 'מבשלים דרך חיים'
רכיבים (מנה אחת):
3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה
1 ביצה
2 כפות PRO MAX שוקולד
2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
לרוטב שוקולד:
1 קוביית שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
2. מוסיפים את ה-PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.
תגובות
אין תגובות