מתכון לסופלה שוקולד חם ומושלם שאפשר לאכול בשניים

יוני גרין
27 ביולי 2022   
צילום: 
דן פרץ
רכיבים (מנה אחת):

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה
1 ביצה
2 כפות PRO MAX שוקולד
2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.

2. מוסיפים את ה-PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.

3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.

4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

• המתכון באדיבות הרבלייף
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram