מצרכים (לכ-3-4 מנות):
1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של ‘חקלאי גרנות’
1/2 כוס אגוזי קשיו
1 מלפפון
1 קישוא
1/2 לימון סחוט למיץ
2-3 גבעולי בצל ירוק
חופן כוסברה
1 שן שום
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
• טוחנים את אגוזי הקשיו במעבד מזון עד היווצרות מרקם חמאתי.
• מוסיפים את האבוקדו, מלפפון, קישוא, מיץ מחצי לימון סחוט, בצל ירוק, כוסברה, שן שום אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומעבדים למרקם חלק של מרק. ניתן לשלוט בסמיכות של המרק על-ידי הוספת מים.
• מוזגים לקערית מרק (או כוסות), מעטרים בכמה עלי כוסברה, קוביות פלפל אדום, בצל סגול וכף יוגורט לפי הטעם.