עד שלא תטעמו, לא תבינו עד כמה זה נהדר: מתכון למרק אבוקדו קר

יוני גרין
25 ביולי 2022   
צילום: 
Depositphotos
מצרכים (לכ-3-4 מנות):

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של 'חקלאי גרנות'

1/2 כוס אגוזי קשיו

1 מלפפון

1 קישוא

1/2 לימון סחוט למיץ

2-3 גבעולי בצל ירוק

חופן כוסברה

1 שן שום

קורט מלח

קורט פלפל

אופן ההכנה:

• טוחנים את אגוזי הקשיו במעבד מזון עד היווצרות מרקם חמאתי.

• מוסיפים את האבוקדו, מלפפון, קישוא, מיץ מחצי לימון סחוט, בצל ירוק, כוסברה, שן שום אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומעבדים למרקם חלק של מרק. ניתן לשלוט בסמיכות של המרק על-ידי הוספת מים.

• מוזגים לקערית מרק (או כוסות), מעטרים בכמה עלי כוסברה, קוביות פלפל אדום, בצל סגול וכף יוגורט לפי הטעם.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram