המצרכים:
נתח אסאדו במשקל 5 קילו
שום
רוזמרין
טימין
שמן זית
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה:
מניחים את נתח האסדו במגש, מטבלים במלח ופלפל, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-20 דקות לצורך סגירת הבשר
לאחר שהבשר סגור, חורצים חריצים בעזרת סכין חדה ומכניסים פנימה שיני שום טרי, מורחים בשמן זית, רוזמרין וטימין
עוטפים את הנתח בנייר פרגמנט כפול וגם נייר כסף, מכניסים לתנור 120 מעלות, למשך 8 שעות (אפשר גם יותר)
תוספת של רוטב צ’ימיצ’ורי ארגנטינאי מומלץ לצד האסדו:
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
פלפל ירוק חריף
גמבה אדומה
2 שיני שום
שמן זית
חומץ
סוכר
מלח
אופן ההכנה:
קוצצים את כל המרכיבים ומכניסים לצנצנת
ממלאים את הצנצנת בשמן זית, חצי כוס חומץ, 2 כפות סוכר, כף מלח – מערבבים ומניחים במקום מוצל