המלך של שולחן החג: כך תכינו דג לברק שלם שיסחוט מלא מחמאות

מיוחד לחג השבועות: אלימלך לוין, שף לוינס - בוטיק חלבי, מגיש מידי יום מתכון חגיגי • והיום: דג לברק שלם
שף אלימלך לוין
ג' סיון התשפ"ב / 02.06.2022 16:26
המצרכים:

דג לברק

חופן כוסברה

חופן נענע

חופן פטרוזיליה

3 שיני שום

2 כוסות יין לבן יבש

חצי כוס מיץ לימון טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

3 פרוסות לימון (לקישוט)

אופן ההכנה:

• קוצצים את כל הירק ושמים בקערה.

• מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומניחים בתוך הדג.

• בחוץ מניחים מעל את פרוסות הלימון.

• מכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.

• לאחר שעה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים בכלי פתוח 18 דקות.

הדפס כתבה

תגובות

הוסף תגובה חדשה
אין תגובות