המלך של שולחן החג: כך תכינו דג לברק שלם שיסחוט מלא מחמאות
מיוחד לחג השבועות: אלימלך לוין, שף לוינס - בוטיק חלבי, מגיש מידי יום מתכון חגיגי • והיום: דג לברק שלם
המצרכים:
דג לברק
חופן כוסברה
חופן נענע
חופן פטרוזיליה
3 שיני שום
2 כוסות יין לבן יבש
חצי כוס מיץ לימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
3 פרוסות לימון (לקישוט)
אופן ההכנה:
• קוצצים את כל הירק ושמים בקערה.
• מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומניחים בתוך הדג.
• בחוץ מניחים מעל את פרוסות הלימון.
• מכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.
• לאחר שעה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים בכלי פתוח 18 דקות.
תגובות
אין תגובות